2015 Ev dekorasyonunda öne çıkan ayrıntılar

2015 Ev dekorasyonunda öne çıkan ayrıntılar

Özellikle aksesuar kullanımının önemsenmesi ve de duvar süslemelerinin ön plana çıkması ile, son yıllarda ev dekorasyonunun düzeninde yeni değişimler olduğu söylenebilir. Bu değişimlerden birisi de mutfakta olmakta ve mutfak için, salon da dahil olmak üzere loş bir ışıklandırma sistemi kullanılmaktadır. Aslında burada sunulan ışıklandırma tercihi iki türlü olup, bir diğeri normal oranda aydınlatma görevi görürken, bir diğer ise loş olarak, özellikle gece kullanımında hoş bir ortam yaratmaktadır. 2015 ev dekorasyonu yatak odasında ise kırmızı renk tonlarının hakim olduğu, kokulu mumlar ve küçük aksesuarlar ile ön plana çıkıyor. Burada elbette ki sizin özel eşyalarınız ile ortamı daha çekici bir hale getirebilmeniz mümkündür.

Bir yatak odasını baştan yaratmak istiyorsanız o halde 2015 ev dekorasyonu modasının da ev tekstil ürünlerinden geçtiğini bilmelisiniz. Öyle ki bu ürünler arasında, yatağınızı ve yatak odanızı yeni baştan tasarlamanızı sağlayacak olan pek çok çeşit örtü, nevresim takımları ve perdeler bulunuyor. Tercihleriniz doğrultusunda kusursuz bir yatak odasını ortaya çıkarmak ise tamamen sizin elinizde. Dilerseniz yeni baştan bir yatak odası takımı alabilir yada yeni, çeşitli desenlere sahip nevresim modelleri arasında da tercihlerinizi yapabilirsiniz. Yatak odanıza katkıda bulunacak bir diğer önemli ayrıntılar ise ışıklandırmalar olmaktadır. Işıklandırma daha çok loş ve değişik renklerde tercih edilmektedir. Işıklandırma sistemine en iyi alternatif için ise kokulu mumlar da tercih edilebilmektedir.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Related Posts

SU KAÇAĞI TESPİTİ

Su kaçağı aslında kolaylıkla anlaşılabilir. Oturduğumuz yerlerin duvarlarında veya zeminlerinde kabarmaların, damlamaların olması, küfün oluşturduğu siyahlıklar ve nem,…