2015 Topuz Modelleri ile havanız değişsin!

Salaş Topuz Modeli

Salaş Topuz Modeli
Salaş Topuz Modeli

Salaş saç modelleri uzun zamandır trendler arasında yer alması ve genel anlamda birçok saç modellerinde uygulanması gözlerden kaçmamaktadır. Bununla beraber saç modellerine yansımasını farklı bir şekilde yansıtan bir model olarak Salaş Topuz modeli salaş modellerin bir kez daha farklı stillerde göstermiştir.

Salaş Topuz Modeli, çok rahat tasarlanabilen bir model olmak ile birlikte,  hızlı bir şekilde de yapılabilmektedir. Salaş topuz modeli, ev içerisinde, okula giderken ve acil işleriniz esnasında saçınızın güzel şekilde durmasını ve güzel görüntü oluşmasını sağlamak için uygulanan basit bir modeldir.

Salaş Topuz Modeli
Salaş topuz modeli,

Genel anlamda rahat olarak yapılabilen bu model sadece bir tokanın yeterli olacağını söylemek kolaylığını fark ettirmektedir. Bu saç modelini yaparken saçlarınızı oldukça düzenli bir şekilde toplamak birinci kuraldır.

Salaş topuz modeli bir toka yardımı ile basit bir şekilde yapılabilen bir modeldir. Fakat kısa saçlarda uygulanabilen bir model değildir. Çünkü kısa saçlarda yapılan salaş topuz modeli toka yardımı ile tutturmak zordur bu açıdan.  Gelişi güzel bir şekilde oluşan bir modeldir.

Ensede Gelin Topuzu Modeli

Ensede Gelin Topuzu Modeli

Ensede toplu bir şekilde duran topuz modeli düğünlerde gelinlerin çok fazla kullandığı bir model olmuştur. Düğün gününde gelinin, ensede gelin topuzu modeli ile saç modeline kusursuz bir güzellik katabilir. Bu model ile ilgi odağı olabilirsiniz düğünde.

Oldukça romantik bir hava katan Ensede Gelin Topuz modeli, düğünde misafirlerin ilgi odağı haline gelmenizi sağlayabilmektedir.

 

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Related Posts
Read More

Nunc libero etiam enim

Structured gripped tape invisible moulded cups for sauppor firm hold strong powermesh front liner sport detail. Warmth comfort…