2015 Makyaj Trendleri

2015 Makyaj Modası
2015 Makyaj Modası

2015 yılı için, heyecan artık son haddinde. Yeni yıl için düzenlenen defileler, moda günleri ve son tasarımlar, yılın nasıl geçeceğinin habercisi şeklinde adeta. Bu sene de yeni renkler, yeni tutkular sizleri saracak ve bütün sene bu heyecanların bir esiri olacaksınız. Bu son moda renkler ile yeni yılda ki makyaj haritanızı çıkaracak, kendinize yepyeni bir pusula edineceksiniz.

2015 Makyaj Modası
2015 Makyaj Modası

Makyaj Trendleri İle Detayları Bilin

2015’in makyaj trendleri hakkında sizlere biraz bilgi vermek istiyoruz. Bu bilgiler ışığında, fikirlerinizi şekillendirecek ve bu şekillenen fikirler ile son derece güzel görünümlere kavuşmuş olacaksınız. Sizler için beş önerilik bir paket hazırladık, bu önerilerimiz ile 2015’in yeni akımları hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Gözlerin ön plana çıkacağı bu sene, yapacağınız makyajın da özelliği açısından çok önemlidir. Kalemin daha çok kullanılması, gözleri ön plana çıkaracaktır.

Sade Göz Makyajı
Sade Göz Makyajı

Bunun yanında, hafif fonlarda tercih edilecek allıklar,  yüzünüze can katacaktır. Yüzüne can katıcı bir makyaj modeli, 2015’in trendleri arasında yer alıyor. Daha koyu ve daha can alıcı renklerin rujlarda tercih edilmesi, dudakların da ön plana çıkmasına neden olacaktır. Daha etkileyici bir konuma gelmek için, koyu renkleri tercih etmelisiniz.

Kirpiklerde önem verilmesi gereken detay ise, daha kalın kirpik yapısına sahip olmaktır. Kullanılacak maskaranın, buna uygun olarak seçilmesi sizleri amaca doğru götürecektir. Sizlere önerdiğimiz öneriler, 2015 yılının makyaj trendleri içerisinde yer alıyor. Bize kulak vererek, bazı detayları hayatınıza uygulayabilirsiniz.

 

 

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Related Posts