2015 İç tasarım modelleri

2015 İç tasarım modelleri

Kimi zaman soft renkler, kimi zaman ise canlı renkler yeni bir dekorasyon için öncelikli bir renk tercihi şablonu ortaya çıkarmak, sonrasında doğru tercih yapmanızı sağlayacak olan küçük ayrıntılı aksesuar ve süslemeleri seçebilmeniz de etkili olacaktır. Bu doğrultuda öncelikli olaran 2015 trend dekorasyon odaları gözden geçirebilirsiniz. Kimi odalarda tematik renkler uygulanırken, kimilerin de ise sadeliğin ön plana çıktığı görülmektedir. Sadeliğin yansıtıldığı oda ve mobilya renklerinde amaç ise klasik tasarıma sadık kalınmasıdır. Bu da sadece modaya ve trendlere bağlı olmayan bir dekorasyon biçimi ifade eder ki, bu sayede hangi yıl yada mevsimde olursanız olun, sahip olduğunuz dekoratif düzen bozulmadan sizlerin beğenisi ve eskimeyen yüzü ile evinizin iç tasarımını ve dekoratif yapısını en iyi bir şekilde yansıtma özelliğini gösterir.
Siz, iç tasarım için henüz hangi adımları atmanız gerektiğine karar vermediyseniz, o halde ev tekstil ürünlerini incelemeye başlayarak, yeni baştan ortaya çıkaracağınız tasarımlar hakkında fikir edinmeye başlayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta ise oturma, mutfak veya yatak odasına özel bir tasarım yapmanız ve yine aynı şekilde süsleme ve aksesuarları da bu doğrultuda özel bir şekilde tercih etmenizdir. 2015 trend dekorasyon öğelerinin başında iç açıcı ve tematik renkler gelmektedir. Tematik renkler, belli bir tema üzerinde yoğunlaşmış ve söz konusu rengin açık ve daha kapalı renk tonlarının mekana uygulanmasını amaçlar.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Related Posts
Read More

Tv Ünitesi Seçimi

Oturma odalarının daha şık ve daha konforlu bir şekilde tasarlanabilmesine olanak tanıyan önemli fikirlerden biri olan tv ünitesi…